Zomerwandeling + Hoftuin feest

Vanaf Ouderkerk aan de Amstel lopen we langs de Amstel Amsterdam in naar het Amstelstation. Een leuke wandeling van ongeveer 8 kilometer langs een onverwacht groen gebied in de stad. Tijdens de wandeling zullen we stil staan bij al het moois wat de natuur in dit seizoen ons biedt. Naast gezellig met elkaar genieten van wat de natuur ons te bieden heeft, maken we ook ruimte voor het in stilte op adem komen. En we laten ons inspireren door rake teksten en gedichten.

Verzamelplek is het bustation Ouderkerk aan de Amstel om 14:00 te Ouderkerk aan de Amstel. We zullen ongeveer 8 km gaan wandelen en hopen om ong.17:00 (indicatie!) aan te komen op Station Amstel.

Na onze wandeling gaan onze voetjes los tijdens het Hoftuin Zomerfeest! Wat kan je hier verwachten? Muziek, heerlijk eten en drinken én verrassende ontmoetingen. Dans met een onbekende, eet met een vluchteling, zing met daklozen en maak vrienden! Dit klinkt gewelidig, toch?
Kaartjes kosten 6 euro en kunnen gekocht worden op https://www.eventbrite.nl/e/tickets-hoftuin-zomerfeest-het-vriendelijkste-festival-van-amsterdam-24253941191

Wil je niet wandelen en wel mee-feesten? Laat dit dan op deze pagina of aan Jeltsje of Fenny weten. Dan houden we je op de hoogte van de precieze tijd waarop we arriveren in de Hoftuin!

We hopen dat jullie massaal de wandel/ festivalschoenen aantrekken!

En: ben je nu verhinderd, niet getreurd! Na de zomer wandelen we gewoon weer verder met de herfstwandeling!

Liefs van Taizéteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *