Eilandreis: Terschelling (26-29 augustus)

Terschelling

Taizé goes Terschelling – 26 t/m 29 augustus 2016

Met de zomer in zicht, wordt het ook langzamerhand weer tijd voor de eilandreis van Taizé in Amsterdam. De wind in je haar, zon op je snoet, een biertje in je hand en een Taizélied in je oor. Bring on the good vibes!

Dit jaar kiezen we voor een lang weekend weg – vrijdag t/m maandag – en na Ameland, Texel en Vlieland, valt voor deze vierde jaargang onze keuze op Terschelling! Je kan een paar dagen aanhaken, maar natuurlijk ook de hele periode komen. Dit jaar verblijven wij op natuurcamping Swartduin (West-Terschelling) die door staatsbosbeheer wordt onderhouden.

We houden het weekend graag relaxed; het is ten slotte vakantie! Wij zullen wat to-do opties aanbieden, maar no pressure. Het gaat erom dat we het gezellig hebben met elkaar. Een van de activiteiten kan bijvoorbeeld een wandeling met de boswachter zijn met als startpunt onze fijne natuurcamping. Er wordt iedere dag gezorgd voor een ontbijt en een simpele avondmaaltijd.

Elke ochtend beginnen we met een ochtendgebed! We zijn op zoek naar jongeren die beurtelings dit ochtendgebed willen voorbereiden.

Lijkt jou het leuk om mee te gaan op deze kampeerweek?
Stuur dan een mailtje naar Fenny (kamperenmettaize@gmail.com). Zij stuurt jou een aanmeldingsformulier terug en de vraag of je misschien wat kookgerei mee kan nemen. Kosten INDICATIE: rond de 15 euro p.p.p.n. Uiterlijke DEADLINE overmaken geld: 19 AUGUSTUS.

2 Comments »

  • Hallo Pietro-Marco,
   Leuk dat je mee wilt op de Terschellingreis.
   De reis is speciaal bedoelt voor jongeren tussen de 16 en 29 jaar. Als je in deze categorie valt zullen we je de informatie over de reis sturen. Zo niet dan zien we je graag bij een Taizéviering in Amsterdam, bijvoorbeeld de volgende op 8 september!
   Hartelijke groeten,
   Het Taizé in Amsterdam-team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *